Lázár Anikó

Egy ismerős jelezte még a program indulása előtt, hogy várható ilyen támogatás, ezért folyamatosan figyeltem, mikor jelenik meg a pályázati felhívás.


A 3. gyeremekünkkel voltam itthon GYED-en és akkor már tudtam, hogy nem szeretnék visszamenni a korábbi munkahelyemre. A baba mellett kezdtem el arculattervezést, webdesignt tanulni, és mindenképpen saját vállalkozásban gondolkodtam. A pályázat megjelenése egy új lendületet adott a terveim megvalósításához, így azonnal tudtam, most kell belevágnom.


Vállalkozásomban arculattervezéssel, logó tervezéssel, webdesignnal, online marketing tanácsadással foglalkozom. A célcsoportomba tartoznak azok a kis és közepes vállalkozások, amelyek professzionális, egységes megjelenéssel kívánnak a piacon jelen lenni, és fontos számukra, hogy személyreszabott szolgáltatást kapjanak a pénzükért. Segítek nekik a teljes arculatuk kialakításában, az online és offline anyagaik megtervezésében, a közösségi média jelenlétük hatékonyabbá tételében, és a weboldaluk elkészítésében.


Jelenleg a weboldalam többnyelvüsítése a fő célom. Ennek segítségével szeretném a szolgáltatásaimat a későbbiekben külföldi ügyfelek részére is elérhetővé tenni.


Én mindenkit bátorítok, aki érez magában ambíciót, hogy a maga ura legyen. Semmihez nem hasonlítható érzés az a rugalmasság, amit a vállalkozásomnak köszönhetően kaptam. Az induláshoz kapott összeg pedig levette a vállamról az anyagi kényszer terhét és bátrabban indulhattam el a saját utamon.


Mindenképpen igénybevenném, ha lenne lehetőség további támogatást igényelni. Hasznos lenne az eszközök beszerzéséhez, a képzéseken való részvételhez és a havi jövedelem támogatásához is.


Számomra a pályázat megléte már pozitívum volt, hiszen lehetővé tette, hogy gond nélkül vállalkozóvá válhassak. Fontos kapcsolati tőkét is kaptam a hálózatosodási lehetőségek kihasználásával.

Talán negatívumként említeném, hogy elakadás esetén nehéz volt választ kapni a kérdésekre (telefonon és e-mailben nem nagyon jött válasz, a facebook felületen pedig csak félve lehetett feltenni kérdést, mert többnyire leszúrás járt érte). A másik negatívum pedig az utolsó pénzösszeg megérkezésének késlekedése volt, de nem elégedetlenkedem emiatt, mert így is nagy segítség volt, mikor megkaptam.





You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that