Bakk Zalán Levente

Kedves vállalkozó ismerősöm hívta fel a figyelmem a lehetőségre. Azonnal megragadtam az egyértelmű előnyök miatt és az első csoporttal el is indultam.


Pályaválasztási tanácsadóként dolgoztam a programot megelőző években is, de a munka idény jellege és a családfenntartói szerepem együttes hatása miatt, nem rendelkeztem kellő tőkével és idővel a szükséges fejlesztésekhez, gondolok itt elsősorban professzionális online megjelenésre és szélesebb körű ismertség megszerzésére.


Fiatalok pályaválasztási és továbbtanulási segítésével foglalkozom elsősorban. Ezt kiegészítendő pedig a szülőkkel együtt dolgozva a személyiségfejlődést is támogatom. A pályaválasztási és továbbtanulási tanácsadás során nem annyira tanácsot adok, hanem önismerethez segítek professzionális önértékelő eljárások segítségével illetve minden továbbtanulási és pályakezdési információt szolgálok. Együttgondolkodásra hívom a pályaválasztót, hogy sikeresen átgondolhasson minden fontos önismereti és pályaismereti szempontot. Hozzásegítem megbízható döntésekhez melyek egy megnyugtató pályaválasztásban összpontosulnak. A személyre szabott tervvel nem csak tisztán látást, hanem lelkesedést, valódi belülről fakadó motiváltságot nyer a fiatal.


Szeretném a weboldalam és önmagam ismertté tenni. Ehhez egy megfelelő online aktivitást blog és vlog alkalmazásával szeretném elérni. Emellett iskolák és rendezvényszervező cégek számára ajánlok ingyenes előadásokat.

Idővel pedig szeretnék eljutni televízió és rádió műsorokba meghívott szakértőként. Iskolákkal és egyéb intézményekkel szeretnék stabil, bizalmi kapcsolatot tartani fent folyamatosan.


Fejesugrás a programba és teljes erőből dolgozni rajta.


Az MVA-val mindenképpen. A meghatározóbb online megjelenéshez jó minőségű eszközök beszerzését a járványhelyzet okozta bevétel kiesések miatt sajnos még nem tudtam megvalósítani.


Csak elismeréssel tudok adózni. Minden várakozásomat meghaladta a program kommunikációja és érthetősége, szervezettsége, megvalósíthatósága. Semmilyen negatív emlékem nincsen.