Rostás Kornél

Kedves ismerősöm ajánlotta és mesélt róla lelkesen, ami egyből magával ragadott engem is és nem kellett kétszer kérni, egyből jelentkeztem.


  1. Amikor ismerősömmel leültünk és készséggel válaszolt minden kérdésemre, tudtam, hogy ezt a remek lehetőséget meg kell ragadni. Eddig a családi vállalkozásban voltam alkalmazott, ahol az idősebbik generáció nehezen, sőt nem is tudta átadni a Staféta botot. Ezért is éreztem azt, hogy ez a lehetőség az úgynevezett dobbantó a számomra, hogy azt a bizonyos generáció váltást megugorjam. Nekem nem csak a pénzről, hanem az oktatásról és a kapcsolat építésről is szólt ez az egész!


Tevékenységeim közé tartozik vállalkozások indulásához elektronika termékek értékesítése és utána való szervizelésük. Ilyenek a pénztárgép, bankkártya terminál, nyomtató, mérleg, vonalkód olvasó, számítógépek és mindezekhez tartozó kellékanyagok, szoftverek, amik segíthetik és könnyíthetik a vállalkozások munkáját.


Szeretnék lépést tartani  a vállalkozások számára szükséges eszközök területén, amikkel könnyithetik az alkalmazottaik és saját munkájukat.


Ha végig követjük a program lépéseit és hallgatunk az oktatókra, tanácsadókra, akkor ennél könnyebb és hatékonyabb pályázatot jelenleg sehol sem fogtok találni!


Szó nélkül, ismerőseimnek is erősen ajánlom!


Pozitívum maga az egész pályázat és hogy ezt lehetővé tették számunkra! Köszönjük!

Illetve az is nagy pozitívum volt amikor volt egy nagyobb rendezvény ahol mindenki fél állhatott és elmondhatta a vállalkozását! Ebből még lehetett volna, mert nem mindenki tudott ott lenni.

Negatívum, hogy amikor szerettem volna, hogy több emberhez is eljusson a vállalkozásom és más vállalkozásokkal szerettem volna kapcsolatba kerülni, és ez miatt írtam is emailt az MVA-nak, sajnos válaszra sem méltattak soha.


https://www.facebook.com/variteliroda/videos/191117069573329/