Kövedi Péter

Egy barátomtól hallottam róla aki maga is részt vett a pályázaton.A munkámat pont a tanfolyam kezdete elött egy kis idővel veszítettem el, egy össze jöttek a megfelelő feltételek.


Úgy gondolom ez egy kiváló lehetőség volt arra, hogy az ember kipróbálhassa magát meg tud e állni a saját lábán.A pályázati konstrukció is tökéletes volt, volt lehetőség eszközbeszerzésre és bértámogatásra is. Ennél jobb lehetőséget nem is tudtam volna elképzelni.Én dolgoztam a vállalkozás előtt a szakmában, így tudom azt is milyen alkalmazottként.


Fő tevékenységem a műszaki rajzolás építészeti témakörben, és a költségvetés készítés. Ez magában foglalja új épületek megtervezését( rajzolását), régiek felmérését, bővítések dokumentálását, ezekhez tartozó költségvetések készítését, elemzését és műszaki tanácsadását.A lehetőségeim úgy hozták, hogy a vállalkozás ideje alatt volt szerencsém más munkát is végezni, de ez is építési témakörben volt, és egyszerűen jó pénzkereseti lehetőségnek bizonyult.Elérhetőség emailben és telefonon.


Szeretném a vállakozásomat tovább fenntartani, a tevékenységeim körét tovább bővíteni, a szakmám gyakorlását mesteri szinten művelni. Ennek elérése érdekében folyamatosan képzem magam és igyekszem új perspektíváit felfedezni ennek a szerteágazó szakmának.


Azt üzenem nekik, hogy vállakozni nem egyszerű, és felelőséggel jár.Nem is való mindenkinek, de ennek ellenére úgy gondolom , hogy egyfiatal aki keresi a helyét és azt miben legyen jó, annak ki kell próbálnia a vállalkozást. Bizonyos szempontból hatalmas a szabadság, másfelől pedig sok lemondást és áldozatos munkát igényel. Meg kell tanulni kommunikálni a megrendelőkkel, kicsivel és naggyal egyaránt. Meg kell tanulni az erőforrásaikat megfelelően beosztani.Ki kell építeni a megfelelő kapcsolati hálót, de ki kell próbálni, hogy kiderüljön mire képes az ember.


Természetesen igen. További eszközök beszerzését tervezem, így jól jönni egy eszközbeszerzési pályázat.


Nem tudok negatívumot mondani. Oda kellett figyelni határidőkre, és be kellett járni oktatásra, de azt gondolom egy vállalkozótól ezek alap elvárások. Az elvárások világosak, érthetőek és jól közöltek voltak, azt gondolom simán ment minden. Számomra egy hatalmas pozitív élmény volt ez az egész, az oktatás minden napját is élveztem. Fiatal, jó kedvű és szakmájukban jártas előadók voltak. SZóval szerintem remek lehetőség volt ez az egész, elégedett voltam mindennel. Köszönöm a lehetőséget.


nem releváns