Sóki László

Hosszabb ideje munkanélküli voltam. Kerestem az utamat. Egy ideje már gondolkodtam azon, hogy tudásomat és munkatapasztalatomat vállalkozóként kellene hasznosítanom, de nem igazán tudtam, hogy vágjak bele. A Munkaügyi Központban hívták fel a figyelmemet a GINOP 5.19. pályázatra, amelyben a pénzügyi támogatás mellett, vállalkozóvá válásra felkészítést, szakmai támogatást is igértek. Úgy gondoltam – és ez azóta sem változott – remek lehetőség számomra, hogy stabil vállalkozást építhessek.


Családos vagyok, felnőtt gyermekekkel. Informatikus rendszergazdaként, először autodidaktaként, nagy lelkesedéssel vágtam bele a weboldalkészítésbe, de később online tanfolyamokon csiszoltam a tudásomat. Nagy segítséget jelentett számomra, hogy feleségem, aki szintén vállalkozó a grafikai és kreatív tervezés résznél támogatni tudott. Amikor eldöntöttem, hogy pályázok, már magabiztos szakmai tudással rendelkeztem és abban bíztam, hogy a még szükséges vállalkozói tudást megkapom a mentori tréningen, az elinduláshoz szükséges anyagi fedezetet pedig a pályázati támogatás biztosítja számomra.


Weboldalkészítés és karbantartás egyszeri és havidíjas konstrukciókban, egyedi tervezésű és sablon oldalakra egyaránt. Webáruház felépítése. Online megjelenés vizuális elemei (bannerek stb.) megtervezése, elkészítése. Weboldal kezelésének betanítása azoknak, akik saját maguk szeretnék a weboldalaikat módosítani. (Web-Help csomag) Weboldalunk: www.businessgo.hu


Stratégiai pertnerekkel működök együtt, így további fejlesztéseket tervezünk. Partnereim: Sóki Judit (MÁRKÁD) üzleti tanácsadás, marketing terület; Pesti Krisztina grafikusművész arculattervezés, grafikai elemek megtervezése terült. A jövőben egy hosszútávú együttműködésre készülök a Brand & Style vállalkozói csapatával, amelynek célja teljeskörű vállalkozásfejlesztés és marketing szolgáltatást nyújtani vállalkozónőknek.


A jövő az övék, ne adják fel, amíg nem győztek. Ez egy remek lehetőség. Arra viszont figyeljenek a vállalkozásuk tervezésekor, hogy nagy hangsúlyt helyezzenek az alapos tervezésre. A vállalkozásuk alapja a jól átgondolt üzleti terv, ami támpontot ad a későbbiekben is. Ebben a mentorok is nagyon nagy segítséget adnak, hallgassanak rájuk. Sok sikert kívánok minden fiatalnak, fókuszáltan építsék a vállalkozásukat és ne adják fel, amíg nem győztek.


Rendszeresen figyelem a pályázatokat, mert szívesen pályáznék további támogatásokra. Jövőbeli fejlesztési terveimet nagyban elősegítené, ha KTA-s vállalkozóként is találnék pályázati támogatást.


Pozitivum: Mentori támogatás, szakmai tanácsok, információátadás


Vállalkozásunk a SOLAWEBDESIGN online brand arculati és stílustervezéssel, weboldal-, webshopkészítéssel segítjük ügyfeleinket, hogy vállalkozásuk ne átlagos, hanem igazán KIEMELKEDŐ legyen.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, az ötlettől a megvalósításig.

Üzleti tanácsadó, Brandstylist szakértőkkel dolgozunk együtt, így nem kell több szakemberrel külön-külön egyeztetned.

Ügyfélszolgálat -> A munka átadását követően is elérhetőek vagyunk, online ügyfélszolgálattal, tanácsadással segítünk.

Napjainkban már nem elég, ha van egy logónk, névjegykártyánk és valamilyen weboldalunk. Miért? Mert versenytársaink is rendelkeznek ezekkel.

A vásárlók a felismerhető, érdekes, stílusos márkákat keresik, amelyeket minden felületen azonnal felismernek. Ezért nagyon fontos, hogy egy vállalkozás minden megjelenése önazonos, látványos és hangsúlyos legyen. Ebben segítünk mi a SOLAWEBDESIGN-nál. Munkánk során design thinking módszerekkel felmérjük a vállalkozás jelenlegi helyzetét, célpiacát, pozicióját, céljait és ezekhez mérten állítjuk össze az online arculatot, weboldalt. Szükség esetén külső szakértőket is bevonunk.

Víziónk: A vállalkozások stílusos és egységes online megjelenéssel sikeresebb üzleteket kötnek. Jövőképünk a folyamatos fejlődés. Kulcsszavaink: őszinteség, tudás, szakértelem

Missziónk – miért dolgozunk? Minden vállalkozásnak szüksége van a jó konverziót hozó látványos online megjelenésre. Mi pedig pont ezt szeretjük csinálni, ebben fejlődünk.

Teljeskörű online márkamegjelenés szolgáltatás nyújtunk az online kommunikációs stratégiától kezdve, az arculati elemek megtervezésén át a látványos, vevőszerző weboldalakig, webshopig.




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that