Zsolnai Adrienn

Az internet olvastam a lehetőségről amit nagyon nagy segítségnek éreztem már akkor is.


A kisfiam egészen pici korában már azon gondolkoztam, hogy mindenképpen olyannal szeretnék foglalkozni és saját magamnak dolgozni majd , hogy minél több időt tölthessek vele . Az ovi kezdés beszoktatása idején illetve betegséggel járó időszakot mindenképpen otthon tölthessem vele amikor szükséges.

A férjemmel több közös vállalkozásunk volt illetve az ő vállalkozását segítettem sokáig, de azt nem éreztem igazán magaménak. Az Ő vállalkozó szelleme ihletett arra, hogy nekem is legyen saját kis vállalkozásásom. A pályázati lehetőséggel pont ekkor találkoztam, ami megerősített abban a gondolatban, hogy biztosan bele merjek vágni a vállalkozásba.


A termékeim javarésze kis babák számára készül. Termék palettáim között leginkább cumiláncok, rágcsaláncok, marokrágókák, ajándék szettek, babaszoba dekorációk találhatóak.  A termékek károsanyag mentes (BPA mentes szilikon, natúr fa, 100% pamut fonal ) alapanyagok felhasználásával készülnek.  A cumiláncok teljesen egyedi igényre szabhatóak. A vásárlóknak lehetőségük van saját kéréseiknek megfelelően  a választott színekkel, kiegészítőkkel és névvel egyedi terméket rendelni .

A webshopban azonban kész termékek közül lehet válogatni, amelyek között szintén megtalálhatóak a neves cumiláncok is. Minden egyedi termékből csak 1-1 darab található meg a webshopban, így két egyforma termék sosem készül.


A termékeimet szeretném kisebb bababoltok polcain viszont látni illetve még tovább terjeszkedni külföldre is.  A terveim között szerepel még egy webáruház, ahol a termék készítéséhez szükséges összes alapanyag megtalálható lenne egy helyen.


Nagyon sok ismerősömnek ajánlottam már a pályázatot. Nekem nagy segítségemre szolgált és hatalmas előnyt jelentett a konkurenciához képest az előre lépésben a pályázat.


Igen, mindenképpen . Minden tudásom már meg van ahhoz, hogy a második webshopot megcsináljam és sikerre is vigyem, de ehhez még nincsen annyi önerőm, hogy megvalósulhasson.


nem releváns





You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that