Krix Róbert

Ismerősön keresztül értesültem aki a pályázat segítségével indított vállalkozást.


A gimnázium elvégzése után megszerzett érettségivel, szakma és egyéb végzettség nélkül ez tűnt a legcélszerűbbnek. Pályakezdőként a legjobb lehetőséget láttam abban, hogy a támogatás segítségével önállósodjak.


A vállalkozás tevékenysége internetes csomagküldési kiskereskedelem, azon belül méhészeti termékek és kellékek árusítása.A csomagok kézbesítése futárszolgálaton keresztül történik. Kaptárak, keretek és keretlécek, méhész ruhák, méhgyógyszerek, etetőanyagok, mézcsomagolás eszközei, mézpergetők, mézszűrők.

Kaptár Futár – Méhészeti eszközök és kellékek | (kaptarfutar.hu)


A második üzleti évben saját méhészet elindítását tervezem. Az üzleti év végére vagy a harmadik üzleti év elejére saját méhészeti bolt nyitását tervezem.


Akár pályakezdő akár pályaváltó fiatalokról van szó, véleményem szerint ez egy nagyon jó lehetőség arra hogy vállalkozóként, a támogatás segítségével elérjék és megvalósítsák céljaikat.


Természetesen, mert egy újabb támogatással a későbbi célomat, saját üzlet nyitását előbb tudnám megvalósítani.


A tanfolyamon tanultak nagyon hasznosak voltak számomra. Viszont véleményem szerint aki pályakezdő és korábban nem találkozott ilyen pályázattal nehezen tudja értelmezni és kitölteni az excel formátumú dokumentumokat, üzleti tervet. Szerintem kicsit túl van bonyolítva.