Despotovic Bane

Külföldön dolgoztam, de haza szerettem volna költözni. Tudatosan gyűjtögettem és kerestem a lehetőséget a hazatérését. A pályázat megismerése után tudtam, itt a lehetőség egy vállalkozás megindítására.


Szüleim is vállakozó szelleműek, saját cégük is volt. Így neveltek engem és testvéreimet is. Sok ötletem volt-van- és a pályázat segítette ezek megvalósítását. Vonzó volt számomra, hogy az önálló vállalkozóvá válás kezdeti nehézségeit segít áthidalni a pályázat. Biztosítja a kezdeti tőke egy részét és tanácsadással segíti tevékenységünket.


Az üzleti tervemet költöztetési szolgáltatásra alapoztam. Ennek oka az volt, mert a kormányzati intézkedéseknek köszönhetően nagyon felélénkült az ingatlanpiac és az ehhez kapcsolódó költözködések. A költöztetés a fő profilom, de ezt azóta újabb tevékenységekkel egészítettem ki.


Úgy gondolom vállalkozásom első éve sikeres volt. Sikerült stabilizálni magamat a piacon, megismertek a környéken. Szeretném tevékenységi körömet bővíteni, és minden pályázati lehetőséget figyelemmel kísérek.


Mindenképp éljenek ezzel a nagyszerű lehetőséggel, de a pályázat egyedül nem biztosítja a sikert. Nagy segítség az induláshoz, viszont befektetett munka nélkül nem lesz eredmény.


Igen, mindenképp pályáznék.


Nem releváns


Nem releváns