Faragó Boglárka Tünde

Egy ismerősöm hívta fel a figyelmem anno erre a lehetőségre.


2019 tavaszán tudatosult bennem, hogy szeretnék élni ezzel a lehetőséggel. Úgy gondoltam, hogy nincs veszteni valóm, hiszen alkalmazottnak bármikor vissza mehetek dolgozni, viszont arra, hogy megvalósítsam az álmomat (anyagi támogatással) úgy gondoltam, hogy ez egy vissza nem térő alkalom.

A vállalkozásom létre jötte előtt már jártam rendezvényekre, de a munkahelyem mellett, hiszen szükségem volt a biztos jövedelmemre.

 


Vállalkozásomban kürtőskalácsot készítek rendezvényeken és a Pécs Plázánál állandó nyitvatartás keretein belül egyaránt.

A tradicionális ízek mellett extra ízesítésű kürtőskalácsok is megtalálhatóak a repertoáromban, 100% vegán kivitelben, hogy minél szélesebb vásárló rétegnek kedvére tegyek.

A tészta és az ízesítések is csak növényi eredetű összetevőket tartalmaznak így aki tejfehérje allergiával küzd, vagy vegán étrendet követ is fogyaszthatja.

Az extra ízek 100% gyümölcsöt jelentenek (eper, málna, narancs)

A Pécs Pláza nyugati bejáratánál szerdától vasárnapig 11.00-18-00 óráig vagyunk megtalálhatóak a finomabbnál finomabb friss, gőzölgő, vanília illatú kalácsainkkal.

 

Elérhetőségem: Faragó Boglárka

+36307338243

farago.boglarka@gmail.com

 

 


Elsősorban szeretném a nyitva tartási időnket meghosszabítani, és hétfőtől vasárnapig nyitva tartani a Pécs Plázánál, és vagy ebben, vagy a jövő évben egy új üzlettel is szeretnék bővülni.


Ha úgy érzik. hogy az ötletüket tényleg szeretnék megvalósítani, akkor ne legyenek bizonytalanok, vágjanak bele, mert biztosan sikerre viszik terveiket, ha megvan a kellő belső indíttatás.


Igen, nagyon szeretnék egy saját székhelyet/ telephelyet.


Nem releváns.


Nem releváns.




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that