Szabó Hedvig

Online találkoztam a lehetőséggel. Nagyon feldobott, a lehetőség sorsszerűen volt időzítve ahhoz, hogy végre otthagyjak egy előző, számomra nagyon rossz munkahelyet, közeget.


A program lényege számomra az első pillanattól világos volt, kiváló lehetőségnek tartottam azok számára, akik tényleg el szeretnének indulni, de eddig nem volt rá lehetőségük.
Szerintem a vállalkozási létbe való belépés előtt a legfontosabb az akarás és a hit abban, hogy sikerülni fog. Aki magában nem hisz, abban mások sem tudnak hinni. Ez után pedig az informálódás, a tervezés, a motiváció és az ötletek megvalósításának relizálása a legfontosabb, hiszen az ötleteket és a nagy álmokat reális, szilárd talajra kell építeni. Természetesen a megfelelő végzettség elengedhetetlen, ha az ember olyan vállalkozásba kíván belefogni, valamint a kereskedelemben való jártasság is fontos lehet. Ezek mellett pedig a család támogatása is jól jön, hiszen őket is érinti a döntés.
Azért döntöttem úgy, hogy pályázok, mert miután forgattam magamban a lehetőséget és vele járó kockázatokat, úgy éreztem, minden az indulás mellett szól. Meg voltak az előzőleg felsorolt kritériumok, így adott volt egy kiváló lehetőség, hogy elinduljak a saját utamon.


Vállalkozásom grafikai témában nyújt szolgáltatásokat. Legkeresettebb portré rajzolás, szabadkézi és digitális illusztráció készítés terén vagyok jelenleg, de örömmel állok rendelkezésre logó tervezés terén is. Emellett szívesen készítek és készíttetek saját grafikáimmal termékeket, mint notesz kollekciók, memória játék, dekor hímzések stb. Vállalkozásom másik iránya az exklúzív ruha tervezés, melyet a jövőben elsődleges szolgáltatásként szeretnék folytatni.


Azon dolgozom, hogy grafika terén a lehető legtöbbet, legprofibb megoldásokat nyújtsam. A grafika mellett vállalkozásom kialakuló iránya az exklúzív ruha tervezés, melyet a jövőben elsődleges szolgáltatásként szeretnék folytatni.. Szeretném, hogy az általam tervezett és készített ruhák viselése élményt nyújtson a megrendelőimnek az exclusive anyaghasználat, az egyediség, személyre szabottság és gondos kivitelezés által.


Azt üzenem, hogy ragadják meg a lehetőséget! Ha van bennük hit, ambíció, ötletek, azokkal elő kell lépni. Meg kell tervezni az indulást, infomálódni, utána viszont bele kell vágni: a jövő nem vár meg, elébe kell menni, hogy üdvözölhessük! Ehhez pedig kiváló alkalmat kínál ez a Program!


Természetesen! Nagyon várom, hogy dizájn, divat terén lehetőségem nyíljon pályázni eszközökre, alapanyagra!


Szerintem nagyon nagy pozitívum, hogy ilyen széles körben elérhető volt az embereknek ez a támogatás, valamint az is, hogy ,,rákényszerítették,, az embereket a tervezésre. Azért így írom, mert részemről ez egy pozitívum, szerintem sok naiv fiatal nem tervezte volna meg előre az első két üzleti évét és utána jött volna a kudarc, meg a definiálatlan célok. Erre szerencsére nem volt lehetőség, mert megkövetelték a tervezést.
Ami negatívum, hogy kicsit szervezetlen volt a dolog sokszor és voltak értelmetlen kötelezettségek, amiket szerintem kevesebb energiabefektetéssel hatékonyabban meg tudtunk volna oldani. (például a Miskolci képzésen szinte mindannyian a Dél-Dunántúli régióból jöttünk. Kértük előtte, hogy hadd legyen emiatt a környéken, de nem volt rá lehetőség a protokoll miatt)
A másik negatívum, hogy az útiköltség térítést még mindig nem kaptam meg, ezzel nem tudom mások hogy állnak, de jól jönne, ha megérkezne, mert pécsiként Miskolcra utaztam fel többször a képzésekre.
Összességében nekem sokkal több a pozitívum, mint a negatívum.


A videó nem a vállalkozásom foglalja össze, de kedves bemutatása egy termékemnek.  A videóhoz tartozó reklámszöveg: ,, Piciny, kedves és hasznos az információszerzésre! Akvarell madaras memória játékunk nem csak gyermekeknek készült, a hozzá tartozó madárismertetővel bárki játszva bővítheti tudását a madarakkal kapcsolatban! ,,




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that