Gulyás Fruzsina Petra

A programról az interneten keresztül értesültem, nagyon örültem, hogy ötletem megvalósításához anyagi segítséget lehet igényelni.


Teológiai mesterszakon szereztem diplomát, de már régóta gondolkodtam saját vállalkozás elindításában. Tőke hiányában azonban pályázati lehetőségek kutatásába kezdtem az interneten, amikor rátaláltam erre a program lehetőségre, nem volt kérdés számomra hogy megpályázom ezt a lehetőséget.


Mindig is szerettem a kreatív, kézműves dolgokat, de legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ez egyszer a munkámmá válik. Gimnáziumban művészeti osztályban végeztem, de az egyetemen teljesen más irányba kezdtem el tanulmányaimat. Nagyon megtetszettek a gyurma ékszerek, majd hobbiból én is elkezdem otthon ékszereket készíteni. A kiégethető gyurma végtelen lehetőségei annyira magával ragadtak, hogy azóta is minden alkalommal izgalommal ülök az asztalom elé és tervezgetem a fülbevalókat. A fülbevalók mellett gyöngy nyakláncok készítésével is foglalkozom.


Céljaim a jövőre nézve, hogy márkámat minél többen megismerjék Magyarországon, ezáltal olyan jövedelemre szeretnék szert tenni melyből, saját üzletet és workshopot indíthatok.


Azt üzenném, hogy legyenek bátrak saját ötleteik megvalósításában.


Persze.