Nagy Dénes

Egy közeli ismerősöm szívélyes ajánlása hívta fel a figyelmem erre a konstrukcióra, fantasztikus lehetőséget láttam benne.


Megközelítőleg egy évvel a program indulása után tudatosult bennem, hogy valóban vállalkozni szeretnék és ezzel a konstrukcióval valóra válthatom az álmaim.
Nagy családban nevelkedtem, 4-en vagyunk testvérek. Végzettségemet tekintve a Pécsi Tudományegyetem bölcsészkarának anglisztika szakán diplomáztam, valamint IFBB szakedzői végzettséggel is rendelkezem. Korábban több munkahelyen is megfordultam, de sehol nem találtam a helyem. Azért döntöttem úgy, hogy pályázok, mert így lehetőségem nyílt végre a saját lábamra állni.


Főtevékenység
479102 – Csomagküldő, internetes kiskereskedelem
Tevékenységek
631201 – Világháló-portáli szolgáltatás
620103 – Weblap tervezése (webdizájn)
620201 – Egyéb számítástechnikai szakértés, tanácsadás
702202 – Pénzügyi, társadalombiztosítási és marketing üzletviteli tanácsadás
855101 – Sport és szabadidős képzés

Az ökocuccok.hu domain címen elérhető webshopot sikerült létrehoznom külső fejlesztői segítség nélkül, azonban csak a negyedik negyedévre készültem el vele.
Több mint 58 féle környezettudatos és öko termék került beszerzésre és lett megjelenítve a weboldalon. Legfőképpen magánszemélyeknek értékesítettem termékeimet, de nem a weboldalon keresztül. A webshop így leginkább egy online katalógusként funkcionál.
Vállalkozásom fő bevételi forrását azonban a számítástechnikai szakértés és tanácsadás jelenti. Sikerült kamatoztatni az évek során megszerzett informatikai ismereteket.
Több gazdasági társasággal és vállalkozóval kötöttem megbízási szerződéseket.


Számítástechnikai szaktanácsadóként szeretnék érvényesülni, főállásom mellett.
Edzőként már nem dolgozom, azonban a későbbiekben szeretném étrendjeimet és edzésterveimet is értékesíteni.


Azt üzenem a fiataloknak, hogy bátran vágjanak bele, hiszen nem veszíthetnek vele semmit.


Igen, mindenféleképpen pályáznék.