Koller Viktória

2019 januárjában egy ismerősöm szólt, hogy van egy jó lehetőség munkanélkülieknek. Támogatják a kezdő vállalkozásokat, amennyiben részt veszek a programban.


Jelentkeztem a kompetencia mérésre, amit teljesítettem. aláírtama támogatási szerződést. Bevontak a képzésbe, amit sikeresen elvégeztem, majd az üzleti tervemet is elfogadták és megalapítottam a vállalkozásomat.

Azonnal megláttam ebben a lehetőségben azt, hogy így hosszútávon meg tudom alapozni a vállalkozásomat, amire konkrét elképzeléseim voltak.


Segítő kutya kiképzőként és terápiás kutya felvezetőként indítottam el a vállalkozásomat.

Állatasszisztált foglalkozásokat tartok óvodás korú gyermekeknek és kisiskolásoknak. Jelenleg 4 terápiás kutyával dolgozom. Pécsen a Bella Tanodában a Siklósi út 22. -ben pedig egyéni foglalkozásokat tartunk pedagógusok bevonásával a gyerekeknek.

Ezenkívül kutyaiskolát tartok olyan gazdiknak, akiknek a céljai között szerepel, hogy nekik is terápiás kutyájuk legyen.

Segítő kutya kiképzőként pedig autizmussal élőknek vagy mozgásérültként élő embereknek, illetve látássérült embereknek képzek ki segítő kutyákat.

A támogatás segítségével sikerült megvásárolnom Szemelyben egy ingatlant, ahol a kutyaiskolát tudom működtetni.

T: 06209408300

www.segitokutyak.hu


1-2. éves terv, hogy a kutyaiskola területére egy minimum 40nm -es  fedett, zárt épületet is szeretnék, hogy a gazdikkal a benti feladatokat is tudjuk gyakorolni. Illetve rossz idő esetén kiváló megoldás lenne a tanuláshoz.

3.-4. éves terv: A vállalkozásom telephelyén Szemelyben a további céljaim között szerepel, hogy kutyapanziós szolgáltatást is biztosítsak az igénylőknek. Ehhez ki kell építeni az infrastruktúrát. Kennelek kellenek, ahol kényelmesen, biztonságban el tudom helyezni a kutyákat.

 

4. éves tervben van, hogy napelem rendszerrel tudjam működtetni a vállalkozás telephelyét. Itt minden árammal megy, ezért hosszútávon nagy könnyebbség lenne, ha a napelemrendszer kiváltaná az e-on számlát.


Használják ki ezt a lehetőséget, mert ezzel meg tudnak alapozni egy hosszútávú, stabil alapokon nyugvó vállalkozást!


Igen!

Bízom benne, hogy az MVA további lehetőségekkel segíti a KATÁS vállalkozókat is!


nem releváns


nem relaváns




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that