Keresztes Kitti

Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, 2020.augusztus.


A vállalkozásomban főtevékenységként összetett adminisztrációs szolgáltatással foglalkozok. A tevékenység végzése nem engedélyköteles és szakmai képesítéshez sem kötött, így elég volt az iskolai végzettségem a tevékenység felvételéhez és végzéséhez. A vállalkozásom jogi formája egyéni vállalkozó. Rendelkezem olyan tulajdonságokkal, melyek hozzájárulnak a vállalkozás megfelelő működtetéséhez. Pontosan, precízen, gyorsan végzem a munkám. Megbízható, felelősségteljes vagyok. Az eddig szerzett tapasztalataim alapján úgy gondoltam, hogy ez egy jó lehetőség arra, hogy vállalkozást indítsak, hatással legyek a jövedelmem megszerzésére és én osszam be az időmet amit munkavégzéssel kívánok tölteni. Továbbá a saját vállalkozásomban tudjam kamatoztatni tudásomat a megszerzett tudásom, az eddig szerzett tapasztalataimmal együtt. Vállalkozóként a magas színvonalú szolgáltatás nyújtással, a vevőorientált szemléletemmel és a reális ár kialakításával kívánom hosszú távon működtetni vállalkozásom.. Vállalkozásom főtevékenységét felismert üzleti lehetőség miatt választottam.
A jó kapcsolatok kiépítésével lehetőség nyílik, hogy ismerjem a piac keresletét, ami lehetővé teszi, változásokra gyorsan tudjak reagálni. A szolgáltatásomat főként személyesen értékesítem. A személyes találkozás által a vevőimmel, egyfajta bizalmi kapcsolatot építek ki.  Visszatérő ügyfeleim vannak, ami egy pozitív visszajelzés számomra. Továbbá megfelelő, minőségi munkát végzek ügyfeleim számára.


A szolgáltatásaimat a következő célcsoportok számára értékesítem: elsődlegesen mezőgazdasági tevékenységet végző őstermelő, egyéni vállalkozó, aki rendelkezik legalább egy teljes lezárt üzleti évvel és a nettó árbevétele meghaladja a 10.000.000 Ft-ot vagy az üzemmérete a 3.000 € . Továbbá az olyan nem mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások részére is nyújtanék szolgáltatást, amelyek rendelkeznek legalább egy lezárt üzleti évvel. Tapasztalatom szerint ezekre a célcsoportokra nehezedik olyan adminisztrációs teher, amelyhez már szükséges, megfelelő tapasztalattal rendelkező szakember bevonása. A meglévő és az új kapcsolatok, a vállalkozásom fejlesztése hozzájárulna, hogy a későbbiekben versenyképesebb legyek.


Folyamatosan szeretném szélesíteni az általam nyújtott szolgáltatások körét.


Amennyiben lehetőséget látnak illetve felismerik azt a lehetőséget amivel jövedelmezővé tudnák tenni vállalkozásunkat, akkor éljenek a pályázat adta lehetőséggel.


Igen. Amennyiben lehetőségem lenne, pályáznék további támogatásra.



Nem releváns.