Kiss Vivien

Családi beszélgetes alkalmával merült fel ez a lehetőség, mivel munkahely váltason, valamint saját vállalkozás megalapításában gondolkodtam.


Ùgy gondoltam, hogy végzettségem és hivatastudatomat is bele értve, sokkal több időm és energiám lehetne az emberek fizikai közérzetének javìtasára, ha én sajat magam venném kézbe a sorsomat és ezzel mások életminőségének javulásában is szerepet tudék játszani.

Ehhez a program kiváló lehetőséget kìnált a kezdő tőkéjével és felkészìtéssel a vállalkozòi létre.

Semmiféle korábbi tapasztalatom nem volt sem családilag, sem pedig a környezetemben elők között a vállalkozas miben létéről. Ennek tudatosìtása, és felfogasa csak a projekt megkezdése időszakában vált kristályossá.


 Az ötlet, hogy vállalkozást alapítsak, már az utó terméke az eszmének, amit már régóta dédelgetek. Minél emberibb, minél emberközelibb szolgáltatás létrehozása a célom. Kisgyermek koromban fogalmazódott meg bennem először, hogy mekkora ereje van az érintésnek. Ez a legősibb komminikációs csatorna mellyen kifejezhetjük érzéseinket, szándékunkat, készségeinket. 

Sajnos a mai rohanó világban az emberek nagyon hamar megismerkednek a fájdalom, kimerültség, a stressz érzésével. Amiből aztán, legyengül az immunrendszerük, betegségek alakulhatnak ki, orvostól-orvosig járnak, ami a legtöbb estben gyógyszeres kezeléssel végződik. Holisztikus szemléletemmel az embert egy egységben látom. Nem különítem el a test, lélek, pszihé egységét. Mi masszőrök, segíthetünk ennek az egységnek preventív jelleggel ill., a már kialakult fájdalom kör megszakításában.

A masszázs segít a kellő ellazulásban, a stressz feloldásában. A masszázs nem csak a bőrt, az izmot és a vérkeringést frissíti, hanem nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre, ezzel is ellensúlyozva a negatív válaszreakciókat. A masszázs közvetlen hatásaként csökken az izomfeszülés, így az izmok rugalmassága és teljesítőképessége javul, az anyagcseretermékek kiürülése felgyorsul.

 

További hatások:

  • élénkül a vérkeringés
  • gyorsul a sejtek anyagcseréje
  • fokozódik a nyirokkeringés
  • mérséklődik vagy megszűnik a fájdalom
  • nő a bőr rugalmassága, feszessége
  • megszűnik az izomfáradság

Alkalmazok a vállalkozasomban ezen folyamatok beindìtasa közül:

A talp reflex pontjait érintő masszázst, mely:

Tapasztalatokon alapuló tudomány.

Bőrterületek, pontok, zónák ingerlése Az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben.

A talpban közel 70.000 idegvégződés található.

Hatása van: a központi idegrendszerre, a vérkeringésre, a belső szervekre.

Több kis területen tükröződik az egész szervezet: fül, láb, kéz, írisz, fogak, arc, nyelv, háti szegmensek, száj.

A szervezet öngyógyítását indítja el:

Normalizálja az energia viszonyait, oldja a stresszt, a feszültségállapotot, optimalizálja a vérellátást, az idegrendszert, javítja a homeosztázis megvalósulását, a salakanyagok kiürítését.

A reflexmasszázs a természetes energiát felhasználó gyógymód. Ez az a természetgyógyászati ágazat, amelyet a hagyományos orvoslas is elismer és régota használja is.

Svédmasszázs, fizikai közérzet javìtò masszázs, probléma megoldò m. köpölyözéssel:

A köpölyözés, mint a masszázs is a legrégebbi gyògyeljárasok közé tartozik (i.e.: 2700-3000 körül)

Izomlazìtò, mobilitálò, lokális verkeringést meggyorsìtò, elősegìtő, összenövéseket oldò eszköz, eljárás mellyel nő a mozgas terjedelem.

Mindezen szolgáltatásokat kiegészìtettem egy érintésen alapulò technikával, mely egy lelki blokkokat oldò masszazs:

” A technika tulajdonképpen a gerinc reflexpontjait célozza meg, a kézfejeken, lábfejeken és a fejen. Miután a meditációt követve áramoltatjuk az energiát a testben, apró érintésekkel érjük el, hogy fellazuljanak, majd a szívünkből kivezetődjenek azon energiák, amik már nem szolgálnak bennünket.
A kezelés közben egy mélyebb, meditatív állapotba kerülünk, ami sokszor agyunkkal fel sem fogható, túl reális téren és időn. “

Barmely masszázs igénybevételéhez, előzetes telefonos vagy szöveges üzenet szükseges:

Tel.: +36306020884 ill.

facebookon: @teidodmasszazskucko

vagy

Email: vyvy66@gmail.com

Nyitvatartás a megbeszelt időben aktualis


Folytatni akarom a masszázs tevékenységet amég bìrom szusszal és szeretném fejleszteni tudásom, szolgáltatásaim szerteágazò mivolta miatt.

 


Azt üzenném azoknak a fiataloknak akik még érdeklődési fázisban vannak, hogy ne hagyják ki ezt a remek lehetőséget, ha már vannak határozott elképzeléseik, céljaik a jővőjükre nézve, ez a program kiválò lehetőséget biztosìt karnyùjtásnyira lévő álmaik eléréséhez.


Mindenféleképpen pályáznék további lehetőségek adtán.


Nem relevans


Nem relevans




You do not have permission to do that