Gelencsér Anikó

Interneten szereztem tudomást erről lehetőségről. Nagyon örültem neki, mert akkor végeztem az iskolával és a pályázat segítségével megtudtam nyitni az üzletemet.


2019 tavaszán értesültem először erről a pályázatról, majd nyáron elvégeztem az ehhez kapcsolódó tanfolyamot, képzést. Ezt követően szeptemberben a pályázat segítségével sikerült megnyitnom a saját vállalkozásomat, kozmetikámat.


Kozmetikusként dolgozok. Leginkább az arckezelések töltik ki az időm nagy részét, de műszempilla építés és gyantázásra is van lehetőség a szalonomban.


A kozmetikám mellett sikerült csatlakoznom egy vállalkozáshoz, ahol egy új termék kifejlesztésén dolgoztak és engem kértek fel szaktanácsadónak. Ezek a termékek kozmetikai arcszérumok. Jelenleg a piacbevezetésén dolgozunk együtt. Célunk, hogy minél több termékfelhasználónk legyen és folyamatosan újabb és újabb termékeket tudjunk a lakosság számára biztosítani otthoni kezelésre.


Azt üzenem ha valamit tényleg igazán szeretne, akkor tegyen érte. A pályázat pedig egy hatalmas löket a kezdéshez.


Igen, mert egy támogatás segítségével sokkal gyorsabban tud fejlődni egy vállalkozás.


Pozitívumként éltem meg, hogy több vállalkozóval is megismerkehettem a pályázati tanfolyam alkalmával.





You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that