Tegzes Edit

A facebookon értesültem erről,hogy van egy ilyen lehetőség a kezdő vállalkozóknak.


El kellett menni egy előadásra és utána kompetencia tesztet kellett ki tölteni. Utána egy 80 órás tanfolyamot el kellett végezni és erről kaptunk egy tanúsítványt. Ami arról szólt,hogy ez után már önállóan is indíthatunk vállalkozást. Tegzes Edit   Esküvő és Rendezvényszervezés kereskedelmi tapasztalattal rendelkezem. Szerettem volna egy saját céget,ahol a szakmát hasznosítani tudom és önállóan rendelkezhetek az időmmel.


Esküvők és Rendezvények lebonyolítása és szervezése. Bálok Zsúrok, Egyéb céges és kulturális rendezvények szervezése és bemutatása.


Bálok Zsúrok Esküvők  Gyerek napom és Családi Rendezvényeknek a szervezése és egyéb eseményeknek a lebonyolításával szeretnék foglalkozni.


Azt hogy, éljenek a lehetőséggel és váltsák valóra az álmaikat.


Igen természetesen élnék a lehetőséggel. Szeretnék egy saját boltot nyitni és a meg termelt árút értékesíteni. Ehhez meg szereztem a végzettséget is még tavaly,élelmiszer vegyi árú eladó és boltvezetői végzettségem van hozzá. Most végzem az óvodai dajka és bébiszitter tanfolyamot is. A következő tervem a jövőben az lenne,hogy szeretnék gyümölcsöket termelni,amihez jó lenne a támogatás.


Nagyon örülök,hogy a fiatalok igénybe vehetnek olyan támogatást amit az állam ad és azzal meg tudják valósítani a saját vállalkozásukat.


Fényképeket azt tudok adni,de videóval nem tudok szolgálni az nem készült a vállalkozásomról.




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that