Csenterics Emese

A program lehetőségéről édesanyám tájékoztatott először, ahol munka közben az irodában informálódott munkatársaitól.


A sikeres pályázati időszak előtt, kismamaként gyesen voltam. Mivel az ő élete a legfontosabb és, hogy az időmet én tudjam beosztani, így mindenképpen vállalkozóként szerettem volna dolgozni.


  1. Vállalkozásom, Pécsett egyedülálló, mivel teljesen önkiszolgáló rendszer működik a szolárium üzletben. Mindenki saját maga intézi. Miközben én a masszázs szobában masszírozom a vendégeimet, így nem kell 2 helyen lennem egyszerre.


  1. Vendégköröm bővítése
  2. Már meglevő Vendégeim megtartása
  3. Üzletem folyamatos karbantartása, diszítese, minőség megtartása


Én személy szerint csak ajánlani tudom, próbáljanak a fiatalok a saját lábukon megállni és merjenek belevágni, ne féljenek.

Sajnos sokan nem mernek kilépni a kis komfortzónájukból és megelékszenek az alkalmazotti státusszal, amit egyébként egyéni vállalkozóként is tudnának csinálni, s saját maguk urai lehetnének, sokkal jobb feltételekkel.


Igen, nekem abszolút bevált, előzetesen leadott üzleti tervem szerint alakult a vállalkozásom, nyilván a covid időszak nem volt belekalkulálva, de így is lehetett teljesíteni.

Ha lenne további pályázat, szerintem szívesen újra részt vennék rajta.


Pozitívum a mentor segítség. Mentorom minden esetben segítőkészen állt mellém, ha bármilyen kérdésem adódott. Ezt mindenképpen kiszeretném emelni, Bíró Péter személyében.


Nem releváns.




You do not have permission to do that, You do not have permission to do that, You do not have permission to do that