Staudtné Novotni Nóra

Intereneten értesültem a programról, illetve egy régebbi verzióban egy barátnőm részt vett, teljesen pozitív tapasztalatokkal, így én is ebben reménykedtem.


Tudtam, hogy mit nem szeretnék, olyan csapatban dolgozni, ahol nem a munka  alényeg, hanem, hogy ki kinek a kije. Ez nem az én világom, így elengedtem a közszférát, egy határozott idejű szerződésem volt, így voltam vele megér egy próbát. Elmentem kitölteni a tesztet, ami a regisztráció egyik feltétele volt. Aztán vártam a soromra. Tudodtam, hogy a magam ura szeretnék lenni, írni szeretek, művészlélek vagyok, így a kretatív szövegírás lett a fő tevékenységem. Cégeknek írtam tartalmakat a honlapjaikra, amik igazán motiváltak. Szerettem, hogy a munkám határoz meg, és nem mások véleménye. Szükségem volt egy kezdő tökére az elinduláshoz, így megpályázatm a 4,5 millió ft-t, aminek köszönhetően vállalkozó is tudtam maradni, és nem is szeretném ezt az életformát feladni. Megtaláltam magam az szabadúszú létben.


A vállalkozásom az írásra épült, és épül a mai napig, főként weboldal szövegekre fokuszálva.


A célom fenntartani ezt az életformát, és még nagyobb sikerre vinni a vállalkozásom.


Hogy ne féljenek, ha kilóhnak a sorból, ha nem érzik otthon magukat a kollégáik közt itt  ahelyük. Akinek van valamilyen szakmája, szenvedélye az biztos, hogy tud érvényesülni a vállalkozói szférában.


Igen, természetesen, eszközbívtésre mindenféleképpen.


Sokkal több 30 feletti jelentkezőnek kellene lehtőséget adni, mert nem elég egy jó szakma egy vállalkozáshoz, gyakorlat is szükséges, és akkor egészen biztosan nem lesz kudarcos.


nem releváns