Vállalkozni Érdemes! – itt tudsz csatlakozni programunkhoz! Regisztrálj!

A regisztrációt követően és a fiók aktiválását követően a 
www.vallalkoznierdemes.hu oldalon lépjen be és folytassa a jelentkezés teendőit.


A program célja:

A Magyarország területén új egyéni vagy mikro vállalkozás indítását tervező, vállalkozói szemlélettel rendelkező fiatalok felkészítése saját vállalkozásuk indítására. Ennek érdekében a program segítséget nyújt üzleti tervük kialakításához ismeret és készségfejlesztéssel, valamint 4,5 mFt vissza nem térítendő támogatást biztosít a jóváhagyott üzleti terv alapján indított vállalkozás induló költségeihez.

A program az Ifjúsági Garancia Program keretében valósul meg, így a munkaviszonnyal és nappali tagozatos hallgatói, tanulói jogviszonnyal nem rendelkező fiatalok vállalkozóvá válásához nyújt segítséget.


Ki vehet részt a programban?

A programban 30 év alatti fiatalok vehetnek részt. A programba más vállalkozásban többségi üzletrésztulajdonnal (50% feletti) nem rendelkező fiatalok jelentkezhetnek. A jelentkező fiatalok közül azok kerülnek kiválasztásra, akik vállalkozás indításához megalapozott ötlettel, reális elképzeléssel, vállalkozói attitűddel rendelkeznek.

A program időszaka: 2018-01-01 – 2022-12-31.

A 30 év feletti életkorú jelentkezők számára rendelkezésre álló 548 képzési hely betelt 2019-07-29-én. Emiatt már csak a 30 év alatti jelentkezők számára van lehetőség a programba csatlakozni.

A képzési csoportok 2020. szeptember végéig közzétételre kerültek, összesen 998 képzési hely van a 30 év alatti jelentkezők számára a program előrehaladása, a rendelkezésre álló képzési helyek száma – az összesített statisztika számadatainál – a honlap kezdőlapján látható.
A képzési helyek fogynak, jelentkezz!

regisztráció-alapadatok

A program által biztosított 995+548=1543 kézpzési hely volumenéig 2020-09-28-án kiajánlásra kerültek a III. bevonási szakaszban az utolsó képzési hely feltöltése érdekében a Támogatási Szerződések. Esetleges további kiajánlások 2020-11-14-ig - további programba vonások - akkor lehetségesek, ha a KISOSZ és az OKISZ írásban lemorzsolódó jelentkezők tényét jelzi az MVA felé. A regisztráció a honlapon a 30 év alatti életkorú jelentkezők számára továbbra is nyitott, lehetséges továbbra is a jelentkezési adatlap kitöltése, a jogosultságot igazoló dokumentumok felcsatolása, azonban ez tartaléklistán történő nyilvántartást jelent.

Enter Password
Jelszó megerősítése
2019-07-29-től a 30 év feletti életkorú jelentkezők számára a regisztráció időlegesen felfüggesztésre került. A program 30 év feletti álláskeresőkre vonatkozó kötelező vállalásai teljesültek 2020-08-04-re, a 30 év felettiek regisztrációja emiatt lezárult.

https://www.vallalkoznierdemes.hu/30-ev-feletti-eletkoru-jelentkezok-programba-vonasanak-lezarasa/

A regisztrációval hozzájárul, hogy a Konzorcium a Vállalkozni Érdemes! programmal kapcsolatos információkat email elérhetőségére továbbítja.