Itt tudja megtekinteni a létrehozott vállalkozások adatait

Berényi Viktor E.V.

Tevékenység bemutatása

A hideg-meleg burkolás felé szeretnék orientálódni, ugyanis ilyen végzettséggel rendelkezem, illetve a kellő gyakorlati tapasztalattal a szakmában, amire alapoznám a vállalkozást. A fő célom egy versenyképes vállalkozás létrehozása, és fenntartása, majd a továbbiakban több tevékenységet, készséget (építőiparon belül) hozzáadni, elsajátítani, majd ezzel kibővíteni a vállalkozás tevékenységi körét, ami plusz alkalmazottak felvételét is jelentené.

A vállalkozás elsődleges szolgáltatása a hideg-meleg burkoló munkák, és az ezzel kapcsolatos előmunkák, javítások.

Szolgáltatások:  fűrdőszoba csempézés, fűrdőszoba bútorok, szaniterek beépítése, járólap lerakás, konyha, konyhasziget burkolás, terasz és fűrdőszoba vízszigetelés, hajlaterősítés, aljzatkiegyenlítés, lábazat burkolat készítés, lépcső burkolás, élvédők, burkolatváltók beépítése, fugázás, parketta lerakás és annak szegélyezése, alapozó munkák pl. :vakolatjavítás, glettelés, tapadóhíd képzés stb.

A válalkozás kezdeti státusza elsősorban a marketing, és az ügyfelek szerzése felé fog hajlani, akik remélhetőleg jó tapasztalatokkal válnak el tőlem és szívélyesen ajánlanak másoknak, ezáltal kialakul majd egy vevőkör, aminek segitségével vélhetően többen szeretnék majd igénybe venni a szolgáltatásaimat. Mindez a vállalkozás fejlődését fogja eredményezni, ugyanis úgy látom, hogy ez egy olyan tevékenység ami keresett a piacon.

Vállalkozásom esetében a működési bevételek napi 8 órás munkavégzésre vannak ütemezve (heti 40 órás munkarendben, mint “üzemidő), beszállítók a kapcsolati körömben eddig partnereink, ahol a szükséges anyagokat, eszközöket beszerzem.

A működési eredménnyel szembeni elvárásaim az első évben elsősorban a felfutás és stabil vevőkör megteremtése a cél érdekében jelennek meg a további években egy szolid növekedéssel tervezve ennek fenntartása-fejlesztése a cél és elvárás. Ezek ktg-e részletesen bemutatásra került mind a bevételi tervben és a Cash-flow-ban.

A működési tőkeigény jelen tervezett vállalkozásomban kétféle:
egyfelől a bérjövedelem finanszírozása tervezett a pályázati forrásból az első évre,
másfelől az elinduláshoz és a vállalkozás stabil működési feltételeinek megteremtéséhez szükséges eszközök, felszerelések beszerzése tervezett a pályázati forrásból. Ezek ktg-e részletesen bemutatásra került mind a ráfordítási tervben és a Cash-flow-ban.

A vállalkozás létrehozása:

2019.10.17.

A vállalkozás székhelye:

7691 Pécs, c. utca 17., 5.a.

A vállalkozás megalapítójának a neve:

Berényi Viktor

A vállalkozás adószáma:

55527495-1-22