Itt tudja megtekinteni a létrehozott vállalkozások adatait

Fáth András E.V.

Tevékenység bemutatása

Több irányú felismerés vezetett a döntéshez, hogy önálló vállalkozást alapítsak. Egyrészt egy olyan piaci rést látok az építőiparban, ami nagy lehetőségeket kínál. Ez az alapanyagfuvarozás.
Elég hamar megtalálom a közös szót az emberekkel. Alapvetően optimista szemléletű ember vagyok, aki maximálisan eltökélt a saját céljai elérése tekintetében és igyekszik a tevékeny munkára koncentrálni. Jó, és gyors problémamegoldó készség jellemez. Kitartó és jól terhelhető vagyok.
Egy komplex fuvarozási szolgáltatást szeretnék nyújtani, de elsősorban az építőipari területet céloztam meg eddigi tapasztalataim és kapcsolataim miatt, de idővel nyithatnék majd más irányokba is.
Vállalkozásom első és legfőbb célja, hogy minőségi, szakmailag magas színvonalú szolgáltatás nyújtásával olyan bevételt generáljak, ami elegendő az anyagi függetlenségéhez.

Nem tervezek szoros munkarendet, inkább a megrendelések függvényében dolgozok majd, akár a hétvégéken is. Elsősorban az építőipar kiszolgálását tervezem, így a fő munakidőm is ehhez igazodik majd elképzeléseim szerint. Az építőipar jellegzetssége, hogy szezonális tevékenység, a nagy dömping tavasztól, őszig kb. 9 hónapra tehető, természetesen nekem is ez lenne a fő értékesítési szezonom, de belső munkálatokhoz is tudok majd igazodni és fuvart biztosítani az év másik időszakában.
Az építőipari piac óriási szolgáltatóhiánnyal küld az igények mértékéhez képest, így nem tartok a megrendelések hiányától, sőt nagy valószínűséggel biztosított lesz számomra egy állandó vevőkör, akik állandó jól tervezhető és kiszámítható működést fognak biztosítani számomra. Mivel egyedül fogok dolgozni ezért nyilván lesz egy teljesítési határ, amin túl nem tudok majd megrendeléseket vállalni, de ezt úgygondolom, hogy egyhamar nem fogom elérni, mert az ellátási területet (Pécs és vonzáskörzete) figyelembe véve és a gépjármű kapacitást, a munakidőket, nyitvatartásokat, napi 10-12 fuvarnál több nem nagyon teljesíthető. Mivel egyedileg osztom be az időmet és hétvégén is dolgozhatok érzésem szerint nem lehetetélen ennek teljesítése.
3-5 éves időtávra tekintvel jó volna nem csak Pécs és vonzáskörzetében dolgozni, hanem a régióban is munkákat vállalni, amihez elngedhetetlen lenne legalább egy újabb jármű beszerzése, és további 1-2 fő foglalkoztatása, ezzel nagyobb volumenű munkákat is el tudnék vállalni, és párhuzamosan több helyre is szállíthatnék.
Az elsődleges célcsoportom azok akik már építkeznek, felújítanak, vagy tervezik, hogy építkezni, felújítani fognak. Adott esetben bedolgozhatok nagyobb megrendelőnek, mint alvállalkozó, de inkább az egyedi megrendelésekben bízom és azok ellátását tervezem. Szeretném a lehető legszélesebb körben elterjeszteni a szolgáltatásomat, hogy a kisebb családi beruházások esetén ugyanúgy bizalommal forduljanak hozzám, mint egy kivitelező cég építkezése esetén. Ugyanez igaz az egyéb fuvarozásra is, tehát egy költöztetés esetén olyan szolgáltatást kívánok nyújtani, hogy családi megrendelők igényeit is ki tudjam elégíteni, a pontos, precíz, minden részletre kiterjedő óvatos munkavégzéssel.
Az előnyöm a kezdő státuszomból adódik, mivel a piacon lévőkkel szemben én szűkebb határidővel tudok megrendeléseket teljesíteni, amivel akár állandó mgrendelőkre is hamar szert tehetek.

A vállalkozás létrehozása:

2020.02.14.

A vállalkozás székhelye:

7761 KOZÁRMISLENY, MÓRA FERENC UTCA 72.

A vállalkozás megalapítójának a neve:

Fáth András

A vállalkozás adószáma:

55864853-1-22

Digitális adatok, online elérhetőségek:

e-mail cím:

telefonszám:

honlap címe:

facebook oldal címe:

instagram profil címe:

youtube profil címe:

tiktok profil címe:

további profilok címe:

[5984]

Nyújtott szolgáltatások, termékek paraméterei:

nyújtott szolgáltatás1 neve:

[5988]

nyújtott szolgáltatás1 egységára:

[5989]

nyújtott szolgáltatás1 mennyisége:

[5990]

nyújtott szolgáltatás1 mennyisége:

[5997]

nyújtott szolgáltatás1 az interneten:
nyújtott szolgáltatás1 fizikailag:

[5984]

nyújtott szolgáltatás2 neve:

[5994]

nyújtott szolgáltatás2 egységára:

[5995]

nyújtott szolgáltatás2 mennyisége:

[5996]

nyújtott szolgáltatás2 mennyisége:

[5997]

nyújtott szolgáltatás3 az interneten:
nyújtott szolgáltatás2 fizikailag:

[5999]

nyújtott szolgáltatás3 neve:

[6000]

nyújtott szolgáltatás3 egységára:

[6001]

nyújtott szolgáltatás3 mennyisége:

[6002]

nyújtott szolgáltatás3 mennyisége:

[6003]

nyújtott szolgáltatás3 az interneten:
nyújtott szolgáltatás3 fizikailag:

[6005]

nyújtott szolgáltatás4 neve:

[6006]

nyújtott szolgáltatás4 egységára:

[6007]

nyújtott szolgáltatás4 mennyisége:

[6008]

nyújtott szolgáltatás4 mennyisége:

[6009]

nyújtott szolgáltatás4 az interneten:
nyújtott szolgáltatás4 fizikailag:

[6011]

nyújtott szolgáltatás5 neve:

[6012]

nyújtott szolgáltatás5 egységára:

[6013]

nyújtott szolgáltatás5 mennyisége:

[6014]

nyújtott szolgáltatás5 mennyisége:

[6015]

nyújtott szolgáltatás5 az interneten:
nyújtott szolgáltatás5 fizikailag:

[6017]

nyújtott szolgáltatás6 neve:

[6018]

nyújtott szolgáltatás6 egységára:

[6019]

nyújtott szolgáltatás6 mennyisége:

[6020]

nyújtott szolgáltatás6 mennyisége:

[6021]

nyújtott szolgáltatás6 az interneten:
nyújtott szolgáltatás6 fizikailag:

[6023]