Itt tudja megtekinteni a létrehozott vállalkozások adatait

Bozsó Brúnó E.V.

Tevékenység bemutatása

Villanyszerelési tevékenység indítását tervezem egyéni vállalkozóként. Tevékenységem során szeretnék foglalkozni valamennyi épületen és egyéb építményen elektromos vezeték és csatlakozó beszerelésével, elektromos berendezések felszerelésével és helyszíni szerelésével, világítási rendszer kiépítésével. Továbbá mérőóra beszereléssel, televizió kábeleinek telepítésével, tűzjelző, riasztó- és kamerarendszer vezetékezésével, elektromos padlófűtés kivitelezésével.

A vállalkozásom elindításának célja a biztonságosabb jövedelemtermelő képesség azáltal, hogy a rendelkezésemre álló erőforrások és lehetőségek gazdaságosabban, magasabb fokon kerüljenek kihasználásra. A tevékenység indításánál fontos szempont a várható kereslet a szolgáltatás iránt. Mivel a lakóhelyemen és a szomszédos településen nincs hasonló vállalkozó, ezért a piaci kereslet biztosított, így a térség lakói és vállalkozásai számára elérhetővé válik egy fontos szolgáltatás, ami a mindennapokban nélkülözhetetlen.

Az általam tervezett villanyszerelői vállalkozás beindításához nincs szükség engedélyekre, hozzájárulásokra. A NAV-nál be kell jelentenem a vállakozási tevékenység megkezdését. Ehhez a szükséges szakképesítéssel rendelkezem. A vállalkozási tevékenység beindítását követően az illetékes kamaránál tagsági jogviszonyt kell még létesítenem.

A vállakozás elindításához a szükséges szaktudással, a gépek és eszközök tárolásához szükséges saját tulajdonú ingatlannal, valamint saját gépjárművel is rendelkezem.

Vállalkozás szolgáltatásnyújtásra irányul, termékelőállítás nem történik. Villanyszerelési szolgáltatást tervezek nyújtani.

A tervezett tevékenységem által nyújtott szolgáltatás igénybevevői Patalomban és a szomszédos településeken élő lakosság lesz főként. Fontos vevőim lesznek a térségben működő vállalkozások és önkormányzatok is. A nyújtott szolgáltatás értékesítésénél gyorsabb fejlődés és ügyfélkör bővülés érhető el marketing tevékenységgel. Ez történhet papír-alapú, valamint online ismertető készítésével és minél szélesebb körű terjesztésében. Elsődleges a településen és környékén lévő vállalkozások megkeresése, valamint a helyi és térségi lakosság tájékoztatása a rendelkezésre álló szolgáltatásról. Névjegykártya, szórólap terjesztésével szükséges ismertté tenni a vállalkozást, illetve honlap létrehozásával szélesebb körben tájékoztatni a potenciális vevőket. Tekintettel arra, hogy nem villanyszerelési szolgáltatást végző személyként ismernek egyelőre, nagy előnyt jelenthet a tájékoztatás.

Vállalkozásomat kezdetben biztosan alkalmazott nélkül fogom folytatni. Hétfőtől péntekig – alkalomszerűen – akár hétvégente is. A munkavégzéshez mindenképpen hosszútávú együttműködést szeretnék kötni a munkavégzéshez szükséges anyagok megvásárlása érdekében kereskedőkkel.

Az első évben annak ellenére, hogy kezdő vállalkozásról van szó, havi 50-70 ezer, éves szinten (támogatás nélkül) 250-300 e Ft eredményt tervezek.

A vállalkozás minimális tőkeigénnyel rendelkezik. A támogatás terhére gépbeszerzést tervezek megvalósítani.

A vállalkozás létrehozása:

2020.03.01.

A vállalkozás székhelye:

7463 Patalom Petőfi Sándor utca 20.

A vállalkozás megalapítójának a neve:

Bozsó Brúnó

A vállalkozás adószáma:

55898524-1-34