Itt tudja megtekinteni a létrehozott vállalkozások adatait

Életösvény Életvezetési és Szolgáltató Betéti Társaság

Tevékenység bemutatása

Fő tevékenységem (TEÁOR szerint 8559 Mns. egyéb oktatás, mint művelődésszervező, felnőttképzési manager (egyetemi diplomás) számos továbbképzést, oktatást szeretnék szervezni, mely a személyiség fejlesztését szolgálja, s melyre most nagy igény van. Ilyenek például: csoportos és egyéni meditációs technikák, lelki gyakorlatok, elvonulások, szabadidős tevékenységek és egyéb képzések szervezése. Emellett a következő melléktevékenységeket szeretném felvenni: 8551 Sport, szabadidős képzés (az erre feljogosító nemzetközi jógaoktatói oklevelet májusban szerzem meg, addig ezt a tevékenységet majd okleveles szakember végzi), valamint 7022 egyéb általános üzletviteli tanácsadás. Mivel a másik diplomám a marketing manager, ez feljogosít erre a szolgáltatásra, melynek szintén nagy a jövője. Vállalkozásoknak céges image-ük kidolgozásában, átalakításában, korszerűsítésében (relunch), magánszemélyeknek komplex tanácsadással a piacon való sikeresebb boldogulásuk érdekében (pl. munkavállalás, pályamódosítás, stílustanácsadás) szeretnék segíteni. 

A jóga gyakorlás területén is van tapasztalatom. Immár harmadik éve folyamatosan gyakorlom a jógának ezt a speciális, nagyon sokrétű ágát, a kundalini jógát, amely területen hamarosan jógatanár végzettséget fogok szerezni egy nemzetközileg elismert képzés keretein belül. Ez feljogosít mind a jógaórák, mint pedig meditációk,  jógatáborok tartására. Emellett a jógának egy másik ágát már sok éve gyakorlom, a hatha jóga művelője vagyok immár 8 éve.

A meditációs tevékenységekben gyakorlatot egy nonprofit szervezetben végzett munka által szereztem, mintegy 4 éven keresztül. Ekkor tettem szert a csoportos meditáció vezetésének gyakorlatára, s itt mintegy 3 éven át vezettem csoportos meditációt felnőtteknek, de egy középiskolás csoportom is volt. Emellett itt szakköröket, művészeti alkotóműhelyeket, továbbképzéseket is tartottam gyerekeknek, serdülőknek, felnőtteknek egyaránt.

Programszervezői szolgáltatásaim: képzések, szakkörök, szakmai rendezvények (csapatépítő tréningek, workshopok, csoportos és egyéni meditációk).

A szolgáltatási folyamat részben az irodámban (a tevékenységem lehetővé teszi az otthoni munkavégzést, így a lakásomban lesz kialítva az irodám), valamint az adott esemény helyszínén, illetve egyéb helyszíneken partnerekkel együttműködve történik. Minden adminisztrációs jellegű feladatot az irodámban végzek. Marketinges és rajzos képzettségemnél fogva például marketing- stílustanácsadás, esetleg marketingesként az általános üzletviteli tanácsadási tevékenységet. Hosszú távú terveimben szerepel az, hogy egy állandó, helyet megcélozzak, szeretnék egy stúdiót, vagy saját irodát nyitni.

A vállalkozás létrehozása:

2020.03.23.

A vállalkozás székhelye:

7632 Pécs, Fellbach u. 20. 1./14.

A vállalkozás megalapítójának a neve:

Szabó Hajnalka

A vállalkozás adószáma:

27909593-1-02