Sikeres rögzítés. Köszönjük!
Szándéknyilatkozat letöltése erre linkre kattintva lehetséges –A Támogatási Szerződés letöltése erre linkre kattintva lehetséges –

No Entries Found


A dokumentum legenerálása több percet is igénybe vehet, kérjük türelmét a letöltésnél.


Önellenőrző lista letöltése


<~~~~~Az adattartalom bármennyiszer módosítható - kattintson újra a REGISZTRÁCIÓ-Szándéknyilatkozat-Támogatási szerződés fülre az oldalt tetején és változtassa az adatokat szabadon.

Tájékoztató a programba kerüléshez, a dokumentumok komplettírozásához

Programba és képzésbe kerüléshez szükséges papír alapon, postán az MVA 1277 Budapest 23. Pf:4 címre beküldendő dokumentumok listája:

Szándéknyilatkozat 1 eredeti példányban a mellékleteivel együtt, minden oldalon aláírva

Nyomtatás módja:
A Szándéknyilatkozat teljes körű kitöltése és a 2 melléklet felcsatolása után a “Mentés” gombra szükséges nyomni. Ha nem talál hibát a rendszer, akkor a „Szándéknyilatkozat letöltése erre a linkre kattintva” gombra kattintva lehetséges. A PDF formátumú dokumentumot, mentse el saját gépére majd nyomtassa ki 1 példányban.

Mellékletekkel szükséges teendők:

·       Lefénymásolni szükséges az okmányainak (Személyi igazolvány, Lakcím kártya) mind a két oldalát, aláírni a fénymásolatot és ezt feltölteni a Jelentkezési Adatlap felületére – 1.sz dok.csatoló.
·       A Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya által kiadott dokumentumot szükséges feltölteni a Jelentkezési Adatlaphoz (25 év alatt IGR Irányítólap, 25 év felett Hatósági Igazolás) – 1.sz dok.csatoló.

(25 év alatti Jelentkezőkre vonatkozó: Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán szükséges regisztráltatnia magát az Ifjúsági Garancia Rendszerbe (IGR) és kikérni egy Irányítólapot ezt kell aláírva feltölteni a honlapra, majd a szerződéskötéskor eljuttatni hozzánk postai úton is.

25 év feletti Jelentkezőkre vonatkozó: Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán szükséges regisztráltatnia magát álláskeresőként és erről Hatósági Igazolást kérni, majd feltölteni a honlapra és a szerződéskötéskor eljuttatni hozzánk postai úton is.)

A Támogatási Szerződését a https://www.vallalkoznierdemes.hu/regisztracio-e-ugyintezes/#reg-szand-tsz menüpontba belépve a Szándéknyilatkozat mentése után tudja letölteni a „Támogatási Szerződés letöltése erre linkre kattintva lehetséges melletti “DOWNLOAD” gombra kattintva. A PDF formátumú dokumentumot, mentse el saját gépére majd nyomtassa ki 3 példányban.

Szerződéskötés dokumentumai, postai úton beküldendő:

  • Támogatási szerződés aláírva 3 eredeti példányban
  • a helyi Járási Kormányhivatal Foglalkoztatási Osztálya által kiadott dokumentum 1 eredeti aláírt és 2 másolati példányban (25 év alatt IGR Irányítólap aláírva az Ifjúsági Garancia Rendszerben résztvevő részen/25 év felett Hatósági Igazolás, amely igazolja, hogy álláskereső mind két dokumentumot a Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán kell kérni, ezt a dokumentumot csatolta Szándéknyilatkozat kitöltésekor)
  • ESZA bemeneti kérdőív 1 eredeti aláírt példányban (online kitöltést követően töltse le, nyomtassa a dokumentumot 1 példányban)

A programba vonás nem egyenlő a képzésbe vonással. Képzésbe akkor kerülhet egy jelentkező, amennyiben a Konzorcium kiadja számára a szerződés Képzésbevonásról szóló Határozat című mellékletét, ez a honlapon a saját felületére a “Státuszaim -. letölthető dokumentumok” fül alá kerül feltöltésre, automatikus üzenet kíséretében.

Összesen tehát, a fent felsorolt 4 eredeti, aláírt dokumentum szükséges a programba és képzésbe kerüléshez, melyből az Ön által a felületről legenerált 3 dokumentumot
– Szándéknyilatkozat 1 példányban kinyomtatva, aláírva és 2., 3. számú melléklete
– 1 vagy 3 oldalas Támogatási Szerződés 3 példányban kinyomtatva aláírva,
szükséges megküldenie az MVA 1277 Budapest 23. Pf: 4 címre.

A programba, képzésbe kerülés feltétele, hogy a honlapon a regisztrációt és a Szándéknyilatkozat kitöltést követően jelentkezzen kompetenciamérésre.

A kompetenciamérés egy több lépcsős kiválasztási folyamatnak a része elsőként egy logikai matematikai feladatsort szükséges megírni, erre jelentkezni a honlapon a Hírek – Események menüpont alatt az alábbi linken https://www.vallalkoznierdemes.hu/esemenyek/ található időpontok valamelyikének megjelölésével lehet. Részvétel a kompetenciamérésen: A megadott időpontban és helyszínen 10-15 perccel korábbi érkezéssel. Kérjük tollat, és számológépet hozzon magával. Okos telefon, táblagép egyéb mobil készülék nem használható.

Kompetenciamérési alkalmakra helyfoglalás:

https://www.vallalkoznierdemes.hu/esemenyek/

Jogosultsági feltételek közé tartozik az életkor, a lakcím/tartózkodási hely, az álláskeresés igazolása, valamint, hogy más vállalkozásban jelenleg van-e többségi tulajdona. Ezért fontos, hogy a Szándéknyilatkozatot hiánytalanul töltse ki és a hozzá tartozó dokumentumokat csatolja fel.

Kötelező papír alapon eljuttatni a Szándéknyilatkozatot, a Foglalkoztatási Osztály által kiadott dokumentumot, a Támogatási Szerződést valamint UNIÓS előírás az ESZA kérdőív.
 

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a pályázat második komponense 2018.11.14-én megjelent Felhívások értelmében egyszerűsödött, ezáltal annak benyújtása is könnyebbé válik a korábbi programokhoz képest. Nem javasoljuk előre a szerződéskötést pályázatíró, tanácsadó szervezetekkel, akik a második komponens pályázatának elkészítésére szakosodtak, mivel saját maga el fogja tudni készíteni, fel tudja tölteni az ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstár részére.

 
 

A GINOP-5.1.9 Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése-képzés és mentorálás a Dél-dunántúli régióban program koordinálója a KISOSZ konzorcium. A programmal kapcsolatos hiteles információkról kizárólag a konzorciumi tagoktól tájékozódjon.