1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #10656
  MVA admin
  Adminisztrátor

  Az MVA vÜT komplettírozással, Fedlap benyújtással kapcsolatos közleménye

  2019-07-10 17:53

  Legegyszerűbb, és egyben MVA által ajánlott gyakorlat, teendősor ÜT komplettírozáskor:

  – A PDF formátumban lementett, teljes terjedelmű ÜT-re kerüljön AVDH hitelesítés.
  – A PDF formátumban mentett ÜT Fedlapját nyomtassa és annak a komplettírozását vigye tovább, végén az eredeti példányt adja postára.

  A beérkezett postai küldeményekben gyakran egy fénymásolt Fedlap van. A dokumentumcsatolókban látható dokumentumokhoz tartozó Fedlap eredeti példányát szeretnénk megkapni.

  A Fedlap ilyetén módon történő alkalmazása éppen azért került bevezetésre, hogy ne kelljen az egész Üzleti Tervet kinyomtatnia, minden oldalon aláírva postáznia a jelentkezőinknek.

  Kérjük, postai úton megküldeni a megfelelő, eredeti aláírással, és a Tanúk eredeti aláírásával ellátott, Fedlapot, mely mindkét pdf dokumentummal, időbélyegeivel percre pontosan (ÜT, Fedlap) teljesen összhangban van.

  Az eddig postára adott olyan Fedlapokat melyek nem eredeti példányok, amennyiben minden más rendben van a vÜT-vel kapcsolatban az MVA nem fogja külön hiánypótoltatni. Ezzel biztosítjuk a tömeges ügyvitel gördülékenységét. A Tanúsítványt így is kiadjuk, de mellette megkérjük az így eljáró jelentkezőinket, hogy utólag küldjék meg az ÜT Fedlap eredeti példányát.

  A 2019-07-10 00:00 után online beérkező végleges Üzleti Tervek esetében kötelezővé tesszük a Fedlap eredeti példányának benyújtását.

  Megköszönjük, ha a már online csatolt vÜT-ék Fedlapjait, aki még nem adta postára, a fentieknek megfelelően komplettírozza és a Fedlap eredeti példányát adja postára.

  Köszönettel:
  Horváth László
  ügyvezető igazgató-helyettes
  Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

   

1 / 1 bejegyzés megtekintése
 • Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.